PROSLAVILA VELIKI DAN! Bivša zadrugarka progovorila o roditeljstvu: ODAVNO ŽELIM DA BUDEM MAJKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 02:31

PROSLAVILA VELIKI DAN! Bivša zadrugarka progovorila o roditeljstvu: "ODAVNO ŽELIM DA BUDEM MAJKA!"

Uhvatila bidermajer, pa pronašla sigurnu luku!

Voditeljka i nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" Jovana Ljubisavljević - Misica uživa u ljubavi sa Bogdanom Srejovićem, koji je široj javnosti poznat kao bivši dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Jovana je nedavno najavila venčanje sa Bogdanom, a njih dvoje su na društvenim mrežama pokazali fotografije, koje su potvrdile sve.

Ekipa portala Srbija Danas imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prilike na rođendanu poznatog frizera  Borisa Obreškog, koji se slavio u poznatom prestoničkom restoranu, da sretne i porazgovara sa Jovanom. Voditeljka je vidno raspoložena došla da proslavi ovaj bitan dan.

- Ljubav mi utiče na celokupan život. Sve kockice se polako sklapaju. Uhvatila sam sestrin bidermajer, i bilo mi je jako lepo. Sve ukazuje na to da će tako i ostati. Ljubomora je nekako potrebna u vezi, ali u granicama normale. Mada, nema tu nekih suvišnih pitanja. On je uključen u moj život, i ja u njegov. Srž je komunikacija. Vrlo mi je važno da kraj sebe imam osobu sa kojom mogu o svemu da pričam, a da nemamo prepreke. Da sam mogla da zamišljam - zamislila bih nešto ovako - radosno je priznala ona, a potom se osvrnula i na roditeljstvo.

- Ja odavno želim da budem majka! Sve sam uradila na vreme, tako da je to sledeći korak svakako - nasmejala se Jovana.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.