PROSLAVILA 81. ROĐENDAN! Lepa Lukić progovorila o NEOSTVARENOJ ŽELJI, otkrila da ima DVA DATUMA ROĐENJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 17:50

PROSLAVILA 81. ROĐENDAN! Lepa Lukić progovorila o NEOSTVARENOJ ŽELJI, otkrila da ima DVA DATUMA ROĐENJA

"Nedostaje mi detinjstvo, majka, brat i drugarica!"

Pevačica Lepa Lukić nedavno je proslavila 81. rođendan, a sada je u emisiji "Premijera - Vikend" specijal otkrila i koja joj je neostvarena želja.

- Ne slavim ja nikad, malo obeležim, napravim ručak, a slave deca. Moja želja je da budem zdrava i živa, a moje želje su se sve ispunile, sem jedne to znaju i vrapci na grani. Šta je tu je, to je Bog odredio, tako sam emotivna, maci dajem sve, a da je dete, ja bih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga razmazila, možda bi bio gilipter neki, možda me Bog i spasio. To mi jedina želja neispunjena. Najbolju karijeru sam napravila - rekla je pevačica iskreno.

Lukićeva je rekla i da se njen pravi datum rođenja razlikuje od onog u ličnoj karti.

- Datum je 16. na ličnoj karti, a ja sam rođena 13, a prijavljena kasnije. Majka mi je rekla da me je rodila 13. u pet do 12, tako je bilo po selima. Ne slavim uopšte ni 13. ni 16. To je moja majka rekla kad sam joj čestitala 92. rođenan: ‘J**ao te moj rođendan u 93’. Godine su me naučile svašta, nema mesta gde ja nisam gostovala, život me je naučio da poštujem ljude, nisam od onih ja pa ja, virila sam iza zavese i učila, i dan danas volim da naučim - istakla je ona u emisiji.

Potom se prisetila i detinjstva .

- Ja sam iz sirotinjske kuće, ali majka je iz bogate kuće, oni su nam pomagali. Rođena sam u Miločeru kod Kraljeva, bila je sirotinja, da mi je da se vratim u tu sirotinju, tad mi je bilo najlepše, parče sira i proja od tri dana, tvrda da ubiješ konja, bilo je slađe od meda. Nedostaje mi detinjstvo, majka, brat i drugarica - naglasila je Lepa u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.