PROSIDBA U INSTAGRAM LAJVU! Ana Ćurčić iznenadila Acu Bulića, on pocrveneo - evo kad će se venčati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 16:54

PROSIDBA U INSTAGRAM LAJVU! Ana Ćurčić iznenadila Acu Bulića, on pocrveneo - evo kad će se venčati!

Kakva ekskluziva!

Bivša zadrugarka i mnogima omiljena rijaliti učesnica, Ana Ćurčić,  otkako se vratila u realnost, aktivna je na svim svojim profilima društvenih mreža, putem kojih fanove izveštava o aktuelnostima koje se tiču njenog života. Isti sluča, bio je i ovog puta.

Sa svojim novim-starim partnerom Acom Bulićem, uključila se preko opcije "lajv" na Instagram profilu i govorila na razne teme koje interesuju njihove pratioce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i fanove rijaliti formata "Zadruga", a tiče se mahom njihovog odnosa. U jednom trenutku je Ana upitala Acu jedno pitanje, koje ga je prilično zbunilo.

- Hoćeš da me oženiš? - upitala ga je Ana, a Aca se u trenutku zbunio, međutim vrlo brzo snašao za odgovor.

- Morao bih prvo da se razvedem da bih te oženio - našalio se Aca.

Usledila je salva komentara u pomenutom Instagram lajvu, te su fanovi, iako je reč o šali, ipak sa oduševljenjem reagovali na ovu informaciju.

Ko zna, obzirom da je veridba prema njihovim rečima bila, možda nas uskoro i očekuju svadbena zvona? Vreme će pokazati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.