...PROSI U NAŠE IME! Miljković BESAN! Govore da SKUPLJAJU NOVAC za Lunu i Marka - OVO JE ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 22:47

"...PROSI U NAŠE IME!" Miljković BESAN! Govore da SKUPLJAJU NOVAC za Lunu i Marka - OVO JE ISTINA

Sramota! Marko se javno oglasio!

Marko Miljković i Luna Đogani, kako mediji prenose b navodno trebalo da dobiju novi stan jer se raširila vest društvenim mrežžama da su im fanovi skupili čak 30.000 evra, na šta su se Miljkovići zgrozili i odmah demantovali ove glasine.

Pored toga, Marko se oglasio i povodom fanova koji zloupotrebljavaju i uzimaju novac a tvrde da skupljaju za Lunu i Marka.

Marko je objavio Instagram stori, gde javno apeluje da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "ne pecaju" na ove navode da se skuplja za njih dvoje novac, te da mnogi zloupotrebljavaju i u njihovo ime traže novac:

- Ukoliko Vam bilo ko u naše ime traži novac ili još gore prosi novac... Prosledite mi budalu da se ja malo pozabavim istom! Hvala - napisao je Miljković.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Marko Miljković za Srbija Danas.com na dan Luninog POROĐAJA: "Došla je ona prava! Spreman sam!"

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.