PROPUSTIO JE OVAJ VAŽAN DATUM! Sloba Radanović nije ispoštovao GODIŠNJICU: Oglasila se hitno Jelena

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 21:51

PROPUSTIO JE OVAJ VAŽAN DATUM! Sloba Radanović nije ispoštovao GODIŠNJICU: Oglasila se hitno Jelena

Evo gde je pevač "zaglavio"!

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena proslavljaju četiri godine ljubavi.

Radanovići su u brak stupili 2022. godine, ali su se pre toga dve godine zabavljali.

U februaru ove godine, Sloba i Jelena su dobili sina Damjana, od kog se sada ne odvajaju, osim kada je pevač zauzet poslom i nastupima, što je baš na ovaj dan i bio slučaj.

Jelena je svom suprugu poželela srećnu godišnjicu snimkom malog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Damjana uz reči:

- 4 godine, moj gospodine - napisala je Radanovićka i tagovala svog dragog, a on joj je u komentaru napisao: "Nedostajete".

Sloba je sinoć nastupao u Nemačkoj, pa nije mogao da bude sa njima na ovako važan datum. Osim što im je godišnjica veze, Sloba i Jelena danas imaju još jedan razlog za slavlje, a to je treći mesec u koji je ušao njihov sin Damjan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.