PROPAO BIH U ZEMLJU OD BRUKE I SRAMOTE! Oglasio se Marko DNK - evo šta kaže o Divninom neverstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 14:00

"PROPAO BIH U ZEMLJU OD BRUKE I SRAMOTE!" Oglasio se Marko DNK - evo šta kaže o Divninom neverstvu

Siguran je da ga njegova supruga neće izneveriti!

Divna Milovanović, poznatija kao Divna DNK, pred Drvetom mudrosti priznala je simpatije Bilalu Brajloviću, a tom prilikom izrazila je sumnje da je možda njen muž Marko napolju vara, dok je ona u rijalitiju.

Tim povodom novinari su kontaktirali Marka DNK kako bi čuli šta on ima da kaže zbog cele novonastale situacije.

- Ma ne verujem da će tu biti nešto! Divna se šali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi ona pred kamerama ništa uradila! Verujem joj i čekam je napolju. Nemam trenutno nijednu drugu, samo nju čekam i gledam je stalno. Baš mi nedostaje moja Divna - rekao je Marko, a na pitanje kako bi se osećao ukoliko se između njegove žene i Bilala ipak nešto desi, poručio je sledeće:

- Ne bi mi bilo dobro! Ne mogu ni da mislim o tome, ne daj Bože da se to desi javno, propao bih u zemlju od bruke i sramote - rekao je Marko DNK za Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"U ZEMLJU BIH PROPAO OD SRAMOTE" Divna DNK bacila oko na Bilala, sad se oglasio Marko, evo šta kaže o svemu

Izvor: Blic, 18.Maj.2023

Marko DNK nedavno je napustio "Zadrugu", dok je njegova supruga Divna ostala u Beloj kući.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.