PRONAĐEN MRTAV NA PODU KUPATILA - Poznati pevač se predozirao, a sad isplivali novi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 22:52

PRONAĐEN MRTAV NA PODU KUPATILA - Poznati pevač se predozirao, a sad isplivali novi detalji

Teška astma i pušenje su bili faktor u njegovoj smrti.

Slavni američki reper Kulio preminuo je od navodno predoziranja fentanilom, potvrdio je portparol porodice TMZ- u u četvrtak.

Hitmejker, čije je pravo ime Artis Leon Ivei Jr, takođe je kako mediji prenose, imao tragove heroina i metamfetamina u svom organizmu kada je pronađen mrtav 28. septembra na podu kupatila u kući prijatelja u Los Anđelesu.

Istražitelji su utvrdili da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su Kuliova teška astma i pušenje bili faktor u njegovoj smrti i njegovoj sposobnosti da rukuje fentanilom.

Muzičarevi voljeni sada planiraju da odaju počast svom tati kroz dokumentarce i film - i dalje prošire njegovu muzičku zaostavštinu.

Podsetimo, reper je preminuo 2022. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Konačno otkriven uzrok smrti legendarnog repera

Izvor: B92, 07.Apr.2023, 09:08

Kuliov mendažer otkrio je šta je koštalo života poznatu rep zvezdu, čak šest meseci nakon iznenadne smrti.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.