PRONAĐEN JOJ TUMOR U STOMAKU - jedna od najvoljenih žena naše javnosti rasplakala sve slikom iz bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:26

PRONAĐEN JOJ TUMOR U STOMAKU - jedna od najvoljenih žena naše javnosti rasplakala sve slikom iz bolnice

Poslala snažnu poruku

Pobednik takmičenja "Zvezde Granda" 2017. godine, Aleksa Perović nedavno je stavio je tačku na brak sa suprugom, influenserkom, Milicom Pajčin.

Ona je sada na svom Instagram profilu objavila fotografije iz bolničkog kreveta i prisetila se nemilog događaja.

- 04.04. Ovaj datum uvek u kutku glave obeležim kao rođendan broj dva jer sam na današnji dan dobila drugu šansu. Fotografisala sam noć pred odlazak u bolnicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << netaknut stomak, čisto da ga se setim nekad. Statistika je bila jasna. Trideset posto da uspe, sedamdeset posto da zveknem na operacionom stolu. I eto, zveknula ja tih sedamdeset posto. Polako, burazeru, ipak ćemo se ćerati još - napisala je ona i dodala:

- Svi mi vrlo često u procesu dobijanja drugih šansi dobijamo bolne i velike ožiljke, ali uz njih ide i novi beli papir po kom možemo pisati nekim novim fontom. Ne postoji taj Instagram filter koji će nas učiniti lepim kao ožiljci. Ne, stvarno. Majke mi. Svaki je jedinstven, ima neki svoj luk koji hoće nešto da kaže. Samo da gledamo i slušamo malo bolje. Oni su znak da smo nešto ipak preživeli. Naša lična umetnost. Grlim vas, umetnici - napisala je Milica.

Inače, Milici su tada dijagnostikovali mezenteričnu cistu, retku vrstu tumora u stomaku, i tada joj je rečeno da postoji velika verovatnoća da umre na operacionom stolu.

A post shared by Milica Pajčin (@leni_wolfy)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.