PROMISKUITETNA JE - HAOS ZA VREME REKLAMA! Kamera snimila BRUTALNO VREĐANJE! Viktorija na ivici NERVNOG SLOMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 18:50

PROMISKUITETNA JE - HAOS ZA VREME REKLAMA! Kamera snimila BRUTALNO VREĐANJE! Viktorija na ivici NERVNOG SLOMA

"Imaš odvratnu narav!"

Tokom emisije "Gledanje snimaka" pokrenuta je tema o Viktoriji Mitrović i njenom promiskuitetnom ponašanju, Marko Osmakčić je odmah skočio na noge i za vreme reklama, napravio potpunu pometnju!

- Boli me ku*ac, ona se našla da igra rijaliti, šta peckaš ti, gledaj svoja posla. Tako si i mene peckala kada sam bio sa Rešićkom. Odvratna si takva, je*ala ti škorpija mamu u pi*ku, to se ne radi. On ima sada razlog da te provuče - vikao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Osmakčić.

- Pa, šta sam sada rekla loše, ajde lepo pričaj - pitala ga je Viki.

- Ima čovek pravo da te provlači svaki put - pokuša je Zola da objasni.

- Govorio sam ti iks puta, nemoj i ti, nerviraš me, imaš odvratnu narav, je*o te život. I ti i Fran ko da vas je jedan ku*ac pravio. Ako se desilo, gotovo, možda je on i upravu - vikao je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.