PROMENILA LIČNI OPIS - Još jedna zadrugarka NEPREPOZNATLJIVA nakon rijalitija: Fotošop ili? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 16:32

PROMENILA LIČNI OPIS - Još jedna zadrugarka NEPREPOZNATLJIVA nakon rijalitija: Fotošop ili? (FOTO)

Neverovatna promena!

Aleksandra Nikolić obeležila je "Zadrugu 4" pričom o aferi Bujanovac, tačnije vremenu kada je radila kao hostesa u jednom noćnom klubu.

Bivša rijaliti učesnica pričala je da joj je posao bio da sedi s gostima i zajedno s ostalim devojkama se trudi da gazda proda što više pića. Zadrugari joj nisu verovali, spominjali i da je hapšena u Turskoj, pa su se neprestano svađali s njom i nazivali je prostitutkom.

Čim se rijaliti završio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra je rešila da okrene novi list i promeni lični opis. Od crnke koju smo gledali u rijalitiju više nema ni traga.

Promenila je boju i dužinu kose, istetovirala obrve, sredila zube i napumpala usne.

A post shared by ⚜️ALEKSANDRA NIKOLIĆ⚜️ (@alex_mima)

Inače, Aleksandra je poznata i po svom provokativnom stilu, a sada vreme provodi u Španiji i promenila je imidž, a da li je u pitanju samo dobar Fotošop, ostaje da vidimo prvom prilikom kada se bivša zadrugarka bude pojavila na malim ekranima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.