PROMENIĆEMO MANEKENA I DESTINACIJU! Sanja Grujić POTKAČILA Filipa Cara, a usputno i Dalilu - Poručila mu OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2022, 20:49

"PROMENIĆEMO MANEKENA I DESTINACIJU!" Sanja Grujić POTKAČILA Filipa Cara, a usputno i Dalilu - Poručila mu OVO!

U njenom stilu

Nakon saznanja da će njegove bivše devojke, Ana Jovanović i Sanja Grujić doći u Crkvenicu, oglasio se Filip Car i poručio im da ih je "usrećio njegov polni organ zahvaljujući čemu su dospele u žižu javnosti".

Sanja Grujić nije mogla da prećuti te mu je odgovorila u svom dobro poznatom stilu:

- Koliko me sećanje služi, Filip je bio saglasan da snimimo Ana i ja pesmu koja bi bila posvećena njemu samo ukoliko on dobije glavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ulogu u spotu. Mi smo pristale, neću da potcenjujem Sremsku Mitrovicu i Zvezdaru, ali mislim da takvom budućem hitu pristaje samo da spot bude snimljen u Crikvenici jer uz takav hit idu samo top destinacije, kao i maneken poput njega. Ukoliko se on predomislio, kontaktiraćemo Danijela iz Šepka, pa promeniti i manekena i destinaciju - započela je Sanja, a potom zaključila:

- Šalu na stranu, u ovom Filipovom komentarisanju smatram da nijedna ružna reč nije upućena meni, jer vidim da uz direktno spominjanje mog imena i prezimena ne stoji ništa loše sa njegove strane, nego isključivo kada priča o nekim trećim licima. Želim mu sve najbolje - rekla je Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.