PROKLETSTVO VEĆ 4 GODINE: Dalila PRED VENČANJE sa Dejanom kod hodže TAJNO ODNELA BURME? On NEMA POJMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 14:49

PROKLETSTVO VEĆ 4 GODINE: Dalila PRED VENČANJE sa Dejanom kod hodže TAJNO ODNELA BURME? On NEMA POJMA

"Nije ni sam svestan da je zauvek vezan za nju!"

Haos između Dalile Dragojević i Dejana Dragojevića ne prestaje. Podsetimo, Dejan je u besu skinuo burmu, a potom je i vratio, dok je Dalila definitivno nakon nekoliko dana rekla da je slobodna skinuvši i svoju.

Za "Star" oglasio se izvor iz Bosne koji je rekao da njih dvoje bije prokletstvo, jer je Dalila pred venčanje, navodno išla kod hodže, da joj napravi zapis da je Dejan nikad ne prevari. Tada je kod hodže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodno ponela burme i njihove slike.

- Po Bosni se uveliko priča o Dalili i čestim odlascima njenim kod hodže u Sarajevo. kako se šuška, ona je pred samo venčanje sa Dejanom, odnela venčane burme i njihove slike kod hodže, koji je napravio zapis. On ih je na Dalilinu molbu svojim vradžbinama vezao, zapravo, Dejana je zauvek vezao za nju. Zato svi u Bosni pričaju da zbog toga vuku prokletstvo, da zato nemaju dece i da su mnogo nesrećni u braku. Koliko god ona loša bila prema njemu, on će je uvek voleti i nikada neće poželeti da je ostavi. Sve ovo što im se dešava sada u rijalitiju, je posledica tog prokletstva koje ih prati pune četiri godine koliko su u braku - rekao je izvor za "Star".

A post shared by Dejan&Dalila❤ (@dejandalila2020.fp)

Sa druge strane, Dejan se stvarno ponaša kao da je omađijan i da ne vidi istinu koja mu je pred očima:

A post shared by Dalila Dragojević (@dalila_dragojevic_official)

- Vidi se po njemu da nije dobro. Nije to onaj srećan i nasmejan Dejan od ranije. Totalno je slomljen. Pa vide svi kako se ponaša. Trčka ko kučence za Dalilom, a ona ga ne primećuje. Vratio joj je burmu, pa posle tražio nazad. Nije ni sam svestan da je zauvek vezan za nju i da to samo onaj hodža koji  ih je sastavio, može i da rastavi. Mada, sumnjam da će mu Dalila ikada reći da je išla kod hodže i šta je tražila od njega. Sada joj se sve obija o glavu - otkrio je za "Star" jedan od bližih Dalilinih prijatelja iz Bosne.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.