PROKLETSTVO PORODICE KULIĆ: Miljana opet ošurila po Bebici, a evo kako je ostala bez 20.000 EVRA i slomljenog srca

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 07:37

PROKLETSTVO PORODICE KULIĆ: Miljana opet ošurila po Bebici, a evo kako je ostala bez 20.000 EVRA i slomljenog srca

Sve se ponavlja!

Nakon raskida veze Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice krenula je bespoštedna pljuvačina sa obe strane, a u sukobu se nije našao samo bivši emotivni par, već i porodica poznate Nišlijke.

Miksi ne namerava da se zaustavi, pa je na račun bivšeg dečka iznela nove optužbe na društvenoj mreži Instagram.

- Tako je to kad prihvatiš beskućnika, koji ni adresu stanovanja nije imao. Čuvaš ga i paziš kao svoje dete, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << daš mu svu uslugu kao da je u svojoj kući. Pritom, braniš prevaranta od svih, svađaš se sa ljudima koji ga pljuju. Ostavljamo ga u kući i kada ga Miljana isteruje jer znamo da nema gde, a đubre sada pljuje i nalazi mane što smo objavili da je pobegao sa dugom za koji kaže da neće da vrati. Kada smo ološi zašto nisi otišao posle dva dana, nego si bio kod nas dve godine? - istakla je Kulićeva.

Međutim, čitava drama Bebice i Kulića nije nešto novo. Ova priča izuzetno nalikuje na sukobe sa Lazarem Čolićem Zolom, takođe bivšim Miljaninim dečkom. Čolić je kao i Macanović i te kako finansijski valjao od Kulića.

- U proteklih godinu i po dana ja sam tom čoveku otplatila kredit od 20.000 evra, plus sam vratila sve njegove kockarske dugove. On se opet kockao, ispričao mi je da ponovo duguje, i to 50.000 evra. Kada sam mu rekla da mu neću dati pare, počeo je emotivno da me ucenjuje i govori kako ja želim da ga ubiju, skroz je poludeo - pričala je svojevremeno Miksi o Zoli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.