PROGRAM PREKINUT ZBOG MARKA ĐEDOVIĆA - produkcija potvrdila da ulaze u Elitu samo zbog njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 09:53

PROGRAM PREKINUT ZBOG MARKA ĐEDOVIĆA - produkcija potvrdila da ulaze u Elitu samo zbog njega

To se čekalo.

Takmičar "Elite" Marko Đedović sinoć je u ponoć napunio 38 godina. Učesnici rijalitija su na kratko prekinuli emisiju kako bi mu čestitali rođendan, a potom su nastavili da mu čestitaju i za vreme reklama.

Nekoliko elitnih takmičara spremilo mu je poklone, koje su mu uručili u spavaćoj sobi uz rođendansku pesmu. Đedović im se od srca zahvalio zbog ovog gesta.

Inače, Đedović ni ne sluti kakvo mu se iznenađenje večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sprema. Naime, kako je Pink objavio, u "Elitu" večeras ulaze pevačice Jana i Sandra Rešić, Đedovićeva prijateljica.

Sandra se sprema da Marku unese pregršt poklona, koje je uslikala i objavila na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

- Spreman si, maco, srećan rođendan - napisala je Sandra i uslikala nekoliko kesa, u kojima se nalaze pokloni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.