PROGOVORIO O ZABRANI PRILASKA ANĐELI I NJENOJ TUŽBI! Zvezdan presekao, ne želi više ni da čuje za Đuričićevu

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 14:23

PROGOVORIO O ZABRANI PRILASKA ANĐELI I NJENOJ TUŽBI! Zvezdan presekao, ne želi više ni da čuje za Đuričićevu

Otkrio da li su mu nadležni organi uručili rešenje!

Anđela Đuričić je nedavno podnela tužbu protiv Zvezdana Slavnića i Pink televizije. Oglasio se njen advokat i naveo je da je Zvezdana prijavila za nasilje u porodici i za nanošenje lakših telesnih povreda.

Sada se u domaćim medijima pojavila vest da je Slavnić navodno dobio zabranu prilaska Anđeli. Navodno je ova mera izrečena automatski nakon što ga je Đuričićeva prijavila nadležnim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << organima.

Ekipa portala Srbija Danas kontaktirala je Zvezdana, a on nam je otkrio da li mu je uručeno rešenje o zabrani prilaska:

- Nisam dobio ni tužbu, a ni obaveštenje o zabrani prilaska - rekao nam je Zvezdan.

Anđela je putem društvenih mreža najavila da neće odustati od procesa koji je pokrenula protiv Zvezdana. Nakon ove situacije, Zvezdan je zahtevao od svojih fanova da joj više niko ni ime ne spomene:

- Nema više! Svi ćete biti blokirani do kraja života! Ovo je moja odluka i niko me ne savetuje i ne zove i priča šta radim, evo ovo ja kažem: Nemoj niko više da je spomene! Ko bude pomenuo njeno ime, biće doživotno blokiran - rekao je Slavnić u lajvu, pa dodao:

- Žalosno je što se desilo, ali hvala Bogu što je tako, barem ne moram više da vam objašnjavam. Molim moderatore da budu na zadatku jer će biti puno banova - rekao je Zvezdan nedavno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.