PROGOVORIO O RASKIDU SA ŽANOM: U medijima odjeknulo da je Marko Marković ostavio Omniu, ovo je PRAVA ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 15:26

PROGOVORIO O RASKIDU SA ŽANOM: U medijima odjeknulo da je Marko Marković ostavio Omniu, ovo je PRAVA ISTINA

Oglasio se za SrbijaDanas!

Bivši rijaliti učesnik "Zadruge" Marko Marković, uplovio je u ljubavnu vezu sa Žanom Đorđević, poznatijom kao Žana Omnia, tokom šeste sezone Zadruge.

Iako su mnogi sumnjali u iskrenost njihove rijaliti veze, oni su ipak zajedno napustili Belu kuću.

Međutim, nakon superfinala Zadruge, mediji su preneli da se njih dvoje ne razdvajaju, te da svuda idu zajedno, sve do sada.

Žana se uslikala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Crnoj Gori, odakle je Marković, ali sa prijateljicama i ćerkom, dok je Marko sa svojim prijateljima objavljivao Instagram storije.

To je podgrejalo sumnje da su Marko i Žana raskinuli.

Marko se oglasio za SrbijaDanas, te nam otkrio šta je prava istina, kao i da su se oni zapravo videli po njenom dolasku u Crnu Goru:

- Ne nije tačno da smo raskinuli, sve je u najboljem mogućem redu. Žana je došla na more sa prijateljima i sa kćerkom, videli smo isti dan kada je došla, jer je prolazila kroz Podgoricu. Ponoviću, u odličnim smo odnosima. - rekao je Marković, pa dodao:

- Naravno da ćemo provesti neki period zajedno na moru, ali ipak treba da provede vremena sa kćerkom, s' obzirom da je bila pola godine u Zadruzi razdvojena od nje. - zaključio je Marko za SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.