PROGOVORIO O BRUKI ANĐELE ĐURIČIĆ - Marko Marković otkrio nove detalje šta se dogodilo sa njom u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 20:58

PROGOVORIO O BRUKI ANĐELE ĐURIČIĆ - Marko Marković otkrio nove detalje šta se dogodilo sa njom u Crnoj Gori

Ipak smatra da roditelji neće nikad da se odreknu.

Marko Marković i Žana Đorđević došli su na finale da podrže svoje miljenike i da na neki način uveličavaju finale Zadruge 6. Stoga su u Šimanovce došli zajedno, ruku pod ruku, kao pravi ljubavni par.

Na samom početku, Žana je otkrila da je upoznala ćerku sa Markom.

- Nismo ozvaničili, jer mislim da bih time sve pokvarila. Moja ćerka kaže da je Marko strava - rekla je Žana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Potom je Marko otkrio da li se čuo sa Stanijom i pravi razlog njihovog raskida.

- Ja se sa Stanijom nisam čuo, jer nema potrebe da se čujemo, nisam gledao ništa, ima vremena da sve pregledam. Ona i ja jesmo pričali o nekim ozbiljnim stvarima, ali nije dete razlog što nismo zajedno, mi nikada više nećemo biti zajedno - rekao je Marko.

- Što se Anđele tiče, naravno da nijedna porodica ne bi bila ponosna na to, nebitno da li je u pitanju Crna Gora, niko ne bi bio srećan, ali se porodica nikad ne bi odrekla svog deteta. Normalno da se nikome ne sviđa to ponašanje - dodao je Marković.

Detaljni razgovor pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.