PROGOVORILI O PROBLEMIMA U BRAKU! Ana i Zvezdan izneli sav prljav veš: PLAKALA sam danima kada je...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023, 09:13

PROGOVORILI O PROBLEMIMA U BRAKU! Ana i Zvezdan izneli sav prljav veš: "PLAKALA sam danima kada je..."

Otkrili šta se desilo pred ulazak u rijaliti!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Ani Ćurčić, a odnosilo se na njen brak sa Zvezdanom Slavnićem.

- Kažeš da Zvezdan laže kada kaže da ste se malo umorili i izlazili, a onda kažeš da si mu 7 dana pred Zadrugu predlagala da se iseli. Šta tačno laže? - glasilo je pitanje.

- Pa Zvezdan je pričao sa više zadrugara kako smo se izlizali, da smo dugo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina zajedno, da je sve prešlo u drugarstvo. Nije rekao da nismo imali strasti, imali smo odnose... A što se tiče priče je naša lična stvar i neka svađa koja je bila, nema veze sa tim da li smo se izlazali. Imali smo raspravu... Rasprava nije imala veze sa izlizanošću. Zvezdan je izašao iz zatvora, godinu i po dana je bio u lošoj situaciji, finansijskoj, mentalnoj, imamo je druge planove, to ga je poljuljalo. On je čak i više ljubavi tražilo. Zna moje psihičko stanje, čekala sam ga 4 godine, bila sa njegovom mamom, imali stresove. Ali ja sam ga volela istim intenzitetom. Ja sa njim nikad ne mogu da imam ne znam kako veću svađu. Ja sam rekla da se rastanemo, svađa je trajala pola sata. To ću za sad reći - istakla je Ana.

- Ja sam pričao sa Mikijem, Mikicom možda, Matorom... Pojasniću malo to. Posle te 4 godine koje me je čekala i čuvala majku, mene je trebalo nešto da sačeka da bih mogao da počnem sa nekim stvarima, ali se to izjalovilo. Nekako sam gledao da se dam što mogu više njoj, ona nije mogla da stigne, ta moja nervoza... Možda sam se pogrešno izrazio, nismo se izlazali, ali... Ona je tražila više razumevanja, ja više ljubavi, to je išlo u bezveze smeru. Eto, došli smo do "Zadruge", tu je bilo sto priča i rasprava kako i šta. Sam sebi sam bio pretežak, kamoli nekom drugom. Ja sa Anom imam specifičan odnos. Kad nam manjka ljubavi, tu ma preuzme drugarstvo - pričao je Slavnić.

- Mi se onda iznova zaljubimo, koliko smo se samo puta ponovo zaljubli - dodala je Ana

- Meni tu drugarstvo bude svetinja, to sam izdao. To nas je zadržalo u tim trenucima, pa se zaljubimo opet. Ja kažem da sam ja tu bio nezadovoljan, sad da ne ulazim u detalje što je tako bilo. Ali kad sam u toj fazi, nisam želeo nikoga da gledam, uđem u svoju sobu, zamračim se, da nikome ne smetam - rekao je Zvezdan.

- Kad sam bile te loše situacije, nama nikad nije manjkalo ljubavi. Kad je rekao da smo se izlizali, tri dana sam plakala, jer se ja tako nisam osećala. Ali nama se uvek desila situacija da se razdvojimo, pa opet spojimo. Dođe ozbiljna stvar, onda opet budemo 100% posvećeni, to sve pojača - dodala je Ćurčićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.