PROGOVORILI: Evo šta su rekli Darko Lazić i Ana Sević o njenoj aferi sa Lukasom!

Izvor: Svet, 14.Jul.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROGOVORILI: Evo šta su rekli Darko Lazić i Ana Sević o njenoj aferi sa Lukasom!

Ana Sević je očigledno uspela da ubedi muža Darka da nije bila u vezi sa Acom Lukasom, o čemu su pisali svi mediji u zemlji u proteklih nekoliko nedelja.
Njih dvoje su organizovali proslavu rođendana ćerkice Lorene i novinari emisije “Premijera” prvi su ih pitali kako se nose sa ovom aferom.
“To nemoj ni da me pitaš. Nemoj da me pitaš za te gluposti”, rekla je Ana, a Darko se nadovezao: “To su gluposti koje nećemo komentarisati”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Ipak, i pored toga što oboje tvrde da su u pitanju “gluposti” mi smo iz naših izvora saznali da to ipak nije tako, a najbolje bi o svemu mogla da posvedoči Lukasova supruga Sonja Vuksanović. Nažalost, ona to ne želi.
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.