PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 7! Miljana presekla - otkrila istinu o novcu koji je dala Bebici: Bio mi je sumnjiv!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 08:07

PROGOVORILA O ULASKU U ZADRUGU 7! Miljana presekla - otkrila istinu o novcu koji je dala Bebici: "Bio mi je sumnjiv!"

Osula paljbu po bivšem dečku!

Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Miljanu Kulić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima.

- Žaklina iz Niša ovde, Mića je šampion nad šampionima, svaka Miljanina suza je i moja, Miljana je zlato nad zlatom, moja lepotica. Najgledanija među najgledanijima. Da li ulazite u Elitu? - pitala je gledateljka.

Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bih vam dala odgovor na pitanje, ali o poslovnim angažmanima ne smem da pričam, ali inteligentna ste žena, možete da zaključite - rekla je Miljana.

- Miljana je moje sunce, ima ona nešto što niko nema - rekla je gledateljka.

- Ima Zolu - rekao je Mića.

- Udahni duboko, vidiš da te hoću, najbolje se stvari dešavaju noći - zapevali su Mića, Miljana i Ivana.

- Miljana, tvoj i Bebičin rat je obeležilo sve novine, instagram, tviter sve. On je kačio svašta, neke smešne slike, ismevao je tebe tvoju majku, ti si okačila ugovor. Da li je on vas zavrnuo za taj novac i o čemu se tu radi? - upitala je Ivana.

- Ivana, ne znam odakle da počnem, bila je emisija sa Zolom, posvađali smo se, kad god krenem negde kažem ajde Bebice sa mnom, ali mi je bio sumnjiv već godinu dana, shvatila sam da gubim vreme. Poslednji put pričam o njemu, jer je njemu viši cilj da pričam što više o njemu. Moja majka i moj otac su mu dali novac jer su se sažalili, počeli su tužbe, alimentacija. Dešava se to da mu je moja mama dala novac za autobus 10000 evra i treba da se otplati još 38000 evra, pošto mu je tura autobusom 1400 evra, neka je i 1800 evra. Pa se dogovorio sa tim čovekom da mu otplaćuje, pola, pola da ostane njemu. Da ima za sebe, da se oseti kao muškarac, jer se nikad nije osetio, osim pored Miljane Kulić. Nije nas prevario, već smo mu dali. Sveti Vasilije mi je pomogao, nisam ušla već mesec dana u kazino - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GUŠI SE U SUZAMA, DRAMA U STUDIJU! Miljana očajna: "Pravim od sebe jadnicu!" Emocije prema Zoli je uništile

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023

Ne može da se suzdrži!..Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" ugostila Miljanu Kulić i Lepog Miću. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarima...- Vera iz Mitrovice ovde, malo sam se potresla oko ovoga za Miljanu, ja Miljanu obožavam, Mićo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.