PROGOVORILA O PREKIDU VEZE - Tara Simov otkrila da li će Danilo biti na KRŠTENJU DETETA, oglasila se OVIM REČIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 10:55

PROGOVORILA O PREKIDU VEZE - Tara Simov otkrila da li će Danilo biti na KRŠTENJU DETETA, oglasila se OVIM REČIMA

"To nije istina."

Bivša učesnica Zadruge, sada voditeljka televizije "Hype", Tara Simov, porodila se pre manje od mesec dana, ali je dospela u medije nakon što su krenule spekulacije da je navodno prekinula ljubavni odnos sa ocem svog deteta, Nikolaja, Danilom Raičevićem.

Sada se oglasila za medije te otkrila da li će Danilo biti prisutan na krštenju zajedničkog sina.

Malenog Nikolaja uskoro planiraju da krste, a u medijima su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pojavili navodi da je Tara zabranila ocu deteta da dođe na krštenje.

Ovim povodom Simova se odmah oglasila i otkrila da to nije tačno:

- To nije istina. U kakvim god da smo odnosima, porodica smo i sve će to biti obeleženo kako dolikuje, uz oca i majku i ostatak porodice - napisala je bivša zadrugarka na Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tara Simov otkrila da li je zabranila Danilu da DOĐE NA KRŠTENJE SINA: "Biće obeleženo kako dolikuje"

Izvor: Blic, 29.Jul.2023

Bivša zadrugarka Tara Simov porodila se pre manje od mesec i na svet je donela sina Nikolaja, kog uskoro planira da krsti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.