PROGOVORILA O POMIRENJU! Ljupka Stević nakon isteka ZABRANE PRILASKA otkrila: TRAŽIO JE OPROŠTAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 16:41

PROGOVORILA O POMIRENJU! Ljupka Stević nakon isteka ZABRANE PRILASKA otkrila: "TRAŽIO JE OPROŠTAJ!"

"To su neke naše zajedničke stvari..."

Zabrana prilaska u trajanju od 30 dana, bivšem partneru, generalu Dragiši Simiću, koja je određena pevačici Ljupki Stević istekla je danas, 18. oktobra.

Ona je to objavila na svom Instagram storiju rečima:

- Danas tačno mesec dana - napisala je ona.

- Isteklo je mesec dana zabrane prilaska i šta sad? Treba da mu skočim u zagrljaj? Istklo je, ima tu nekih nedovršenih stvari, neću dugo da čekam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bih sve to pozavršavala, ali neću ga ja ni zvati, prepustiću drugima da to urade umesto mene. On ako bude pozvao javiću se bez problema - rekla je Ljupka.

- Mi i da smo zajedno, da se nije desilo sve ovo, nas bi to čekalo i veovatno bismo do sada već završili to. Nije to ništa strašno, to su neke naše zajedničke stvari - dodala je pevačica.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Oct 15, 2020 at 1:10pm PDT

Kako mnogi pričaju da su se uprkos zabrani, koja je danas istekla, Ljupka i Dragiša pomirili, pevačica je prokomentarisala te navode s obzirom na to je ranije rekla da se nisu čuli, a ni videli od incidenta.

- Nema priče o pomirenju, niti meni treba bilo kakvo objašnjenje, niti bilo šta. Čovek je tražio oproštaj, nek mu je srećno, sve mu najlepše u životu želim, što dalje od mene i da što pre završimo ove zajedničke stvari što imamo - zaključila je Ljupka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.