PROGOVORILA O ESTETSKIM KOREKCIJAMA! Anabela priznala da jedva čeka da postane BAKA, a onda otkrila šta je promenila na sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 18:47

PROGOVORILA O ESTETSKIM KOREKCIJAMA! Anabela priznala da jedva čeka da postane BAKA, a onda otkrila šta je promenila na sebi!

"Sve me je stiglo i sada sve rešavam!"

Iako će za dva meseca postati baka, Anabela Atijas izgleda bolje nego ikada.

Da se oporavila od svega što joj se desilo u Zadruzi, videlo se u emisiji kod Sanje Marinković, u kojoj je Anabela progovorila o estetskoj intervenciji koju je nedavno uradila.

- Toliko sam srećna, toliko se radujem, uživaću u statusu bake. Radujem se tom detetui. Dobila sam sličicu, toliko je slatka i busckasta. Sve što sam doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u životu se odrazilo na moj izgled. Nedavno sam imala hiruršku intervenciju, sve me je stiglo sada, pa polako sve to čistim i rešavam. Pogane oči, pogano vide. Gledaš sebe i vidiš sve najgore - rekla je Anabela, pa dodala:

- Građena sam tako da sam uvek imala stomak. Ni dan - danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim po tom pitanju. Imam ga i kad sam najmršavija, prosto ga imam, nekako mi tako creva idu napred - požalila se Anabela u emisiji ''Magazin In''.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.