PRODUŽEN PRITVOR NA 30 DANA: Stefanu Kariću su otac i maćeha najveća podrška, a pogledajte KO mu je majka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 09:47

PRODUŽEN PRITVOR NA 30 DANA: Stefanu Kariću su otac i maćeha najveća podrška, a pogledajte KO mu je majka!

Ne pojavljuje se u javnosti.

Starleta Nataša Šavija optužila je bivšeg zadrugara Stefana Karića da ju je brutalno pretukao na jednoj svadbi, i tom prilikom joj naneo teške telesne povrede koje su morale biti sanirane operativnim putem.

Zbog ovih optužbi, Kariću je policija prvobitno odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati, da bi potom tužilac produžio pritvor na maksimalnih 30 dana.

Stefanu su trenutno najveća podrška otac Osman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i maćeha Kristina, a mnogi se pitaju gde je u svemu njegova majka Lidija, koja se inače medijski ne eksponira.

Stefan je svojevremeno na svom Instagramu objavio fotografiju svoje majke, a tada su se ispod slike nizali komplimenti na Lidijin račun.

Podsećanja radi, Nataša Šavija se odmah iz bolnice, tačnije sa odeljenja Intenzivne nege u KC Vojvodina gde je primljena, obratila medijima, i otkrila detalje monstruoznog nasilja.

- Istina je da sam pretučena. Dobila sam dva udarca u glavu, dva krvnička čupanja kose i imam prelome vilične kosti. Moram da idem na operaciju, trenutno se nalazim na intezivnoj nezi - rekla je ona tada, pa dodala:

- Oko mi je takođe loše. Oštećeno mi je nešto, doktor mi je rekao da ako ne pristanem da ostanem u bolnici, mogu da ostanem slepa na to oko.

- Ja stavrno ne bih da navodim da je u pitanju bilo ko, ne želim da kažem ime zbog ometanja istrage. Ja bih na Instagramu stavila odmah ko je i prstom pokazala ko je, ali stvarno ne smem to trenutno da radim - istakla je Nataša, pa dodala:

- Tući ženu, kao da tučeš muškarca, za to nema opravdanja. Ovo je klasično nasilje nad ženama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ŽAO MI JE ŠAVIJINIH RODITELJA" Osman Karić o sinu Stefanu: "Kod kuće je navikao na posebne uslove, nije mu lako u pritvoru"

Izvor: Blic, 07.Maj.2023

Učesnik rijalitija "Zadruga" Stefan Karić trenutno je u pritvoru zbog sumnji da je naneo teške telesne povrede starleti Nataši Šaviji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.