PRODUKCIJA U ŠOKU! Kakav OBRT! Odmah posle pokušaja da POBEGNE iz rijalitija, Miljana je uradila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA U ŠOKU! Kakav OBRT! Odmah posle pokušaja da POBEGNE iz rijalitija, Miljana je uradila OVO!

Kao da su dve osobe u pitanju!

Veliku prašinu je sinoć u Parovima podigla Miljana Kulić kada je htela da napusti rijaliti, a strasti se ne stišavaju ni danas.

Miljana pokušala da pobegne iz Parova! Izletela na kratko, vratila se, a onda - SAOPŠTENJE produkcije

Ona se, kako kaže, sad mnogo bolje oseća, pa je rešila da objasni šta se dešavalo dok je bila pod naletom emocija.

18+ PAROVI: Skidala gaćice dok su ONI imali VRELU akciju na bazenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - a onda SEKS u tuš kabini (VIDEO)

- Mene je sve pogodilo, jednostavno sve mi se skupilo. Ja sam mislila ovde da zaradim novac. Kada bi ginekolog rekao da moram da napustim rijaliti, ja bih ga napustila - počela je Miljana.

Nastavila je:

- Pogodilo me je i šta je Mladen pričao o mojoj mami i sestri. Doktori su rekli da sam stabilno, da je to drugo stanje i da će takvih ispada biti verovatno još. Izvinjavam se produkciji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.