PRODUKCIJA SE UMEŠALA U RASKID: Dok se Luna smeje, Marko tužan - NA IVICI SUZA! Narod gleda ŽALOSNU SCENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA SE UMEŠALA U RASKID: Dok se Luna smeje, Marko tužan - NA IVICI SUZA! Narod gleda ŽALOSNU SCENU

Ou.

Produkcija je pustila zadrugarima neke od priloga koje su kasnije uz Milana Miloševića komentarisali. Naravno da su na red došli Luna i Marko, a scena je bila i dirljiva, i žalosna u nekim trenucima.

Pogledajte rezultate

- Svestan sam svega što smo doživeli, što smo radili i toga kako nam je bilo... Očekivao sam ovakav klip, ali se jednostavno videlo da ne možemo dalje. Zaljubljen sam bio, ali tako ću isto i da se odljubim - prvi je počeo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarisanjem Marko.

Videlo se da je Miljkoviću jako teško sve ovo da izusti, i sa knedlom u grlu, pognute glave nastavio je da izlaže ljubavne probleme.

- Smejem se jer volim da vidim sebe u takvom izdanju, ne volim da gledam sebe dok sam tužna. Šta da kažem, sve je Marko već rekao - prokomentarisala je Luna.

Tada je priznala kako joj Marko mnogo nedostaje, a šta je sve rečeno posle toga pogledajte na ovom video snimku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.