PRODUKCIJA PUSTILA U ETAR GROZOTU KOJA NIJE SMELA DA SE EMITUJE! Marija Kulić odmah objavila (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 18:26

PRODUKCIJA PUSTILA U ETAR GROZOTU KOJA NIJE SMELA DA SE EMITUJE! Marija Kulić odmah objavila (FOTO)

Rat Kulića i Pink televizije se nastavlja!

Marija Kulić diskvalifikovana je iz šeste sezone rijalitija Zadruga, a njen rat sa čelnicima je pčeo kada se ona oglasila na svom Instagram profilu i žestoko oplela po produkciji, jer kako ona kaže, nisu hteli da daju malom Željku igračke koje su ostale na imanju u apartmanu.

Nakon kratkog "prepucavanja" na Instagramu, obe strane su došle do zaključka da će pravdu potražiti na sudu, a sada je Marija objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak koji ne bi smeo da se emituje, a prikazan je na jednom od strimova Zadruge, a na kojem je zadrugarka Sanja Grujić koja obnažena na WC šolji vrši nuždu.

Ta scena je otišla u etar, a Marija Kulić je podelila snimak kako bi njeni pratioci videli da produkcija snima i te momente u Zadruzi, iako su učesnici svesni kamere u toaletima.

Koji će sledeći potez produkcije u ovom ratu, ostaje da ispratimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.