PRODUKCIJA POTVRDILA - Miki Đuričić večeras STIŽE u Šimanovce, mnogima će pasti vilice kada ga ugledaju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 14:44

PRODUKCIJA POTVRDILA - Miki Đuričić večeras STIŽE u Šimanovce, mnogima će pasti vilice kada ga ugledaju

Bivši zadrugar spreman da razveže jezik o svemu!

Bivši zadrugar Miki Đuričić, koji je krajem prošle godine najavio da će postati voditelj "Elite", stiže u utorak u Šimanovce. On će biti gost voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", što su potvrdili na zvaničnoj Instagram stranici ove emisije.

Mnogi su se odmah zapitali i da li će nakon toga krenuti njegov voditeljski angažman u rijalitiju "Elita". Kako je on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nedavno objasnio, trebalo bi da bude zadužen za vođenje programa i razgovor sa takmičarima, dok će oni biti gosti u njegovom programu.

Neću se više takmičiti, ali biću voditelj. Nekoliko puta nedeljno treba da ulazim unutra kod njih, pa ću sa njima voditi program, to jest ja program, a takmičari su mi kao gosti - objasnio je Miki za "Informer" tada.

Inače, Miki je juče uslikan u Šidu na popularnoj Kobasicijadi i to sa bivšim cimerom Mikicom Bojanićem i Radomirom Takijem Marinkovićem, ocem aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković.

Mnoge je začudio ovaj spoj, kako su Mikica i Miki često kritikovali Maju, a više puta su imali žestoke svađe sa njom, iako je Marinkovićeva tokom "Zadruge 6" često navodila kako joj je Bojanić jedna od najbližih osoba u kući.

Fanovi rijalitija "Elita" i dalje čekaju da Miki uđe u Belu kuću kao voditelj, a pred Novu godinu pojavio se na "Elitoviziji" kao član stručnog žirija, zajedno sa Dejanom Dragojevićem, Davidom Dragojevićem i Dejanom Milićevićem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.