PRODUKCIJA POTVRDILA - Dejan Dragojević večeras ULAZI U ZADRUGU! Najavljen njegov dolazak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 15:50

PRODUKCIJA POTVRDILA - Dejan Dragojević večeras ULAZI U ZADRUGU! Najavljen njegov dolazak!

Ovo su svi detalji njegovog dolaska u Šimanovce.

U večerašnjoj emisiji ''Zadruga specijal'' koju će voditi Dušica Jakovljević, specijalni gost će biti Dejan Dragojević, pobednik Zadruge 5.

On je poslednjih nedelja u žiži interesovanja zbog mnogobrojnih dešavanja, posebno zbog promene vere, a večeras će uživo govoriti o svemu pred kamerama.

Podsetimo, Dejan je juče najavio i ulazak Željka Mitrovića u Belu kuću, a konstantno se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglašava na društvenim mrežama braneći rijalitije.

Kako će izgledati ovo gostovanje Dragojevića i kako će komentarisati boravak njegove bivše devojke Aleksandre Nikolić, ostaje nam da saznamo..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.