PRODUKCIJA POSLALA PISMO: Dragana ustala i OTKRILA ovo o Pavlu, a onda se umešala i Ljuba! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA POSLALA PISMO: Dragana ustala i OTKRILA ovo o Pavlu, a onda se umešala i Ljuba! (VIDEO)

Dobili naređenje.

Tokom večeri u Belu kuću je stiglo pismo u kojem je Veliki šef poručio zadrugarima da imaju zadatak u okviru kojeg moraju javno da otkriju ko se po njihovom mišljenju pravi da je pametan, a to nije, a uz svoj komentar i da imaju odgovarajuće obrazloženje.

"Mrš u k*rac!" Besan Pavle IZNEO Draganinu TAJNU, a EVO šta je ona URADILA!

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << BOMBA! (VIDEO)

Nekolicina zadrugara je istakla da je to Maja Marinković, neki da su to Snežana Ilić i Tomislav Panić. Dragana Mitar je istakla da će ovu titulu poneti Snežana, ali je među glavne aktere stavila i bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića.

NIJE IM DOSTA, I TREĆI DAN BOŽIĆA HAOS: SKINUO BUBICU i zaleteo se žestoko - Pi*ko smrdljiva!

- Prva osoba je Rebeka, druga Snežana, treća osoba je Pavle - istakla je Dragana.

Pogledajte rezultate

Ono što je istakla Ljuba Pantović je zabezeknulo sve zadrugare, a ona je kao ukućanina koji se pravi da je pametan izdvojila Tomu.

MORAJU DA IZABERU JEDNOG! Veliki šef poslao NEOČEKIVANO pismo u Zadrugu - odmah da odluče... SVI ZA STOLOM

- Ti si doslovno rekao da ti je moja ćerka rekla da se David skloni od Ane i Mine, a da David treba da bude uz tebe - rekla je Ljuba i demantovala drugi deo, jer je čula pravu istinu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.