PRODUKCIJA PINKA VARA! Moka osudio Zadrugu jer Maja Marinković ima protekcije - Anđela je diskvalifikovana, zašto?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 22:12

"PRODUKCIJA PINKA VARA!" Moka osudio "Zadrugu" jer Maja Marinković ima protekcije - Anđela je diskvalifikovana, zašto?

Nije štedeo reči ni najmanje!

Zoran Moka Slavnić, gostovao je na jednoj televiziji sa svojim sinom Zvezdanom Slavnićem i njegovom izabranicom Anđelom Đuričić i tom prilikom se u razgovoru sa voditeljima dotakao mnogih tema.

Istakao je kako su ga sa Pink televizije prevarili, ali i da mu nije jasno zašto Maja Marinković ima portekcije i zbog čega ona nije diskvalifikovana, ne samos ada, već i prethodfnih nekoliko puta kada je tukla Bilala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brajlovića.

- Ja sa Pinkom vodim tihi rat već 3 meseca. Ja sam imao neke predloge, a oni su me jako grubo odbili kada sam želeo da prokomentarišem svakog takmičara. Samo jednom sam bio u studiju i oni su me prevarili. Rekli su mi da ću moći da ga vidim, ali su me prevarili. Oduvala me je i Dušica - izjavio je Moka.

- Što se tiče Anđeline diskvalifikacije, dobro, saglasan sam sa tim. U dogovoru sa produkcijom je bilo to, ali Maja je 4 puta nokautirala Bilala pa ništa. Trebalo je obe da budu diskvalifikovane - zaključio je Moka.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.