PRODUKCIJA OŠURILA ŽESTOKO! Prekršeno osnovno pravilo rijalitija Zadruga - KAZNA paprena! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA OŠURILA ŽESTOKO! Prekršeno osnovno pravilo rijalitija "Zadruga" - KAZNA paprena! (VIDEO)

Bez milosti!

Ulazak Pavla Jovanovića u Belu kuću je Dragani Mitar veoma teško pao. Iako je u prvo vreme gledala da ne bude u njegovoj blizini, čini se da je sada popustila. Naime, modelsica sve više provodi vreme u društvu svog ljubavnika i komuniciraju šaputanjem.

Dragana i Pavle su celog dana nerazdvojni i sve vreme tokom razgovora šapuću i smeškaju se. Zbog ovoga je Veliki šef morao da reaguje i oboma saopšti šta je cena kršenja jednog od osnovnih pravila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijalitija.

Pogledajte rezultate

- Zadrugari, kao što znate, šaputanje je u Beloj kući zabranjeno, a s obzirom na to da Dragana i Pavle ne odustaju od kršenja ovog pravila i da koriste svaku priliku da komuniciraju šaputanjem. Dragana će zbog šaputanja biti kažnjena nedeljnim honorarom, a pošto je Pavle ušao u "Zadrugu" tek pre par dana, ovo će za njega biti poslednja opomena - pročitala je Miljana pismo Velikog šefa.

Dragana je kažnjena nedeljnim honorarom, a Veliki šef je odlučio da progleda kroz prste i ovoga puta poštedi Pavla, jer je on novi zadrugar.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

POSLE SVAĐE, ŠOK NA CECINOJ SLAVI: Zapevala je Draganinu pesmu, evo i koju (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IJAO, JOŠ SAMO 6 SATI DO HAOSA! U Zadrugu dolaze NJIH DVOJICA i imaju VAŽAN zadatak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2018

Odmah saznajte o čemu se radi...Kao što su gledaoci i učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge" već navikli, večeras će biti održana još jedna luda žurka u kazinu impresivnog grada nadomak Beograda...PRODUKCIJA OŠURILA ŽESTOKO! Prekršeno osnovno pravilo rijalitija "Zadruga"...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.