Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2023, 20:12

PRODUKCIJA OBJAVILA VAŽNO OBAVEŠTENJE: Učesnici nemaju pojma! Evo ko večeras ulazi u Zadrugu

Oduševiće se kada ga ugledaju!

Učesnici Zadruge, nemaju pojma da im produkcija večeras sprema specijalno iznenađenje.

Podsetimo, nekoliko nedelja zadrugari nisu imali žurke, zbog tragičnih događaja u Srbiji, te zbog Dana žalosti je Pink produkcija obavestila zadrugare nesdrećnim događajima zbog čega nisu imali žurke, a rođendane su samo obeležavali.

Budući da je juče proslavljen rođendan Maje Marinković, zadrugari nemaju pojma da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se večeras, kao što je bio slučaj ranije, utorkom uveče, održati žurka u kaziju Zadruge.

Naime, na imanje u Šimanovcima stiže DJ Neba, koji će bizi zadužen za lud i nezaboravan provod, za koji se svaki put pobrine da bude da zavidnom nivou, a atmosferu usija do vrhunca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.