PRODUKCIJA NE DOZVOLJAVA DA SE VRATI Favorita Zadruge nećemo više gledati - Teško izdala Pink!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 12:38

"PRODUKCIJA NE DOZVOLJAVA DA SE VRATI" Favorita Zadruge nećemo više gledati - Teško izdala "Pink"!

Ovo joj neće biti oprošteno.

Marija Kulić nedavno je diskvalifikovana iz šeste sezone "Zadruge", nakon što je, kako je rečeno iz produkcije, na jedan dan napustila rijaliti kako bi otišla na lekarsku kontrolu, da bi potom samoinicijativno produžila boravak napolju na sedam dana.

Naša redakcija tada je kontaktirala Mariju Kulić, koja je tvrdila zapravo suprotno - da joj je stigla poruka od produkcije kako navodno nema potrebe da se vraća u rijaliti. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ona je tada i na svom Instagramu žestoko oplela po medijskoj kući u kojoj je sa ćerkom Miljanom i unukom Željkom godinama živela, a sada su i zadrugari saznali za incident.

Dok su Filip Car, Aleksandra Nikolić, Lazar Čolić Zola i Bojan Simić večerali, Aleks se obratila Zoli i rekla mu da mora da mu kaže nešto važno, ali da to ne može da uradi u tom trenutku.

Ona je ovakvim izjavama kod cimera izazvala znatiželju, a prvi je Car želeo da zna o čemu se radi i kakvim informacijama njegova devojka raspolaže.

- Ne smeš da kažeš sad ovde nešto što ti je Neca preneo? E mogu misliti koliko je važno - podsmevao se Car, a Aleks je na kraju popustila i rekla.

- Čula sam da Miljana nakon svega pljuje (ovu kuću pokazujući rukama prim. aut.) - počela je Aleks.

- Pa Miljana je pljuvala ovu kuću i produkciju i dok je bila ovde, šta je s tobom? - skočili su uglas Zola i Car.

- Pa pljuje zato što joj ne daju da se vrati u rijaliti, a mogla je... - prokomentarisao je Zola.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.