PRODUKCIJA NAJAVILA ULAZAK MILANA MILOŠEVIĆA U ZADRUGU - Milioni u šoku! Saopštenje na Pinku zaprepastilo sve! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:32

PRODUKCIJA NAJAVILA ULAZAK MILANA MILOŠEVIĆA U ZADRUGU - Milioni u šoku! Saopštenje na Pinku zaprepastilo sve! (FOTO)

Šok nad šokovima!

Večeras je za zadrugare produkcija rijalitija Zadruga pripremila Pretres nedelje, kao i svakog ponedeljka, a tu emisiju je vodio Milan Milošević, koji je uspešno potpisao ugovor za zaposlenje na Hype televiziji, o čemu je Srbija Danas prvo pisala (detaljnije pročitajte OVDE).

Međutim, milioni gledalaca Pink televizije šokirani su najavom koja je osvanula na malim ekranima.

Naime, za večeras se najavljuje " >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pretres nedelje sa Milanom", a mnogi su se ponadali da se voditelj vraća u Zadrugu te da ćemo ga ponovo videti na ružičastoj televiziji.

Kako se nezvanično saznaje, ipak je u pitanju greška u najavi programske šeme, ali kako je produkcija uvek puna iznenađenja, ostaje da ispratimo šta se večeras događa u Beloj kući i ko će voditi Pretres nedelje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.