PRODUKCIJA NA MUKAMA! Pred novu sezonu - PRAVA DRAMA! Niko od bivših takmičara u PAROVIMA 7?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA NA MUKAMA! Pred novu sezonu - PRAVA DRAMA! Niko od bivših takmičara u PAROVIMA 7?!

Društvene mreže preplavljene molbama gledalaca!

„Nemojte stare u Parove“, „Dajte nova lica“, „Muka nam je od istih likova u rijalitiju“, samo su neki od komentara, koji su odzvanjali u glavama produkcijskog tima najgledanijeg zabavno humorističkog programa na našim prostorima.

MUŠKARCI ĆE OSTATI BEZ DAHA: Najpoznatija GLUMICA FILMOVA ZA ODRASLE ulazi u sedmu sezonu PAROVA?!

Da bi se nastavila rijaliti serija, koja traje već šest sezona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << potrebno je da vodeći likovi, koji se smenjuju od glavnih ka sporednim i obratno budu prisutni, ali gledaoci bukvalno „bombarduju“ produkcijski tim i usmeravaju ih da ne uvode u luksuznu vilu iste likove.

"Sad su aktuelni neki novi klinci, novi su pripadnici džet seta, ne bismo opet da gledamo iste ljude, koji su isprani više u šest voda i šampona", jedan je od komentara.

Saša Ćurčić, Alka Vujica, Vendi... Pogledajte koji BIVŠI UČESNICI RIJALITIJA ulaze u 7. sezonu Parova!

Produkcija Hepi televizije se ne oglašava, ali je izvesno da će makar neko od bivših učesnika biti deo novog jata – Parovi 7.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.