PRODUKCIJA MENJA PRAVILA! Car i Aleks ostaju ZAJEDNO! Evo šta su im spremili! Za par sati sprema se HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 18:29

PRODUKCIJA MENJA PRAVILA! Car i Aleks ostaju ZAJEDNO! Evo šta su im spremili! Za par sati sprema se HAOS

Au, kako će reagovati zadrugari, kad saznaju ovo!

Uroš Ćertić sinoć je za vreme emisije "Pitanja novinara" koje se održava po novom programu petkom, diskvalifikovan iz Zadruge 6.

Subotom, očekivana je emisija "Nominacija" a potom i "Igra istine", međutim, produkcija je odlučila da im "pomrsi konce".

Kako se vidi na Pink televiziji u levom gornjem uglu, gde stoji najava za večerašnju emisiju, produkcija je najavila samo "Igru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istine", ali ne i "Nominacije".

Podsetimo, potrčci ove nedelje su Filip Car i Aleksandra Nikolić, koji su ove nedelje uspeli da uđu, ali i izađu iz ljubavne veze.

Tokom nedelje je i Dejan Dragojević zbog njenog ponašanja u Zadruzi ostavio Aleks, a sada je Nikolićeva ostavila Cara zbog Milice Veselinović.

Car i Milica su sinoć ušli u ljubavni odnos te su od sinoć zajedno, što je jako pogodilo Aleksandru.

Međutim, kako večeras nema nominacija po odluci produkcije, Aleks i Car će morati još nedelju dana da borave u izolaciji, a da li će Veliki šef dozvoliti i Milici da spava sa njima ili ipak ne, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.