PRODUKCIJA IZBACILA Miljanu i Zolu NAPOLJE: Idu u DRUGI RIJALITI, a mali Željko OSTAJE SAM? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA IZBACILA Miljanu i Zolu NAPOLJE: Idu u DRUGI RIJALITI, a mali Željko OSTAJE SAM? (FOTO)

Razmazili ih?

Nakon podele budžeta, Marija Kulić je sedela sa Markom Janjuševićem i Milicom Kemez ispred apartmana. Oni su komentarisali Miljanino i Zolino ponašanje, Janjuš je prvi iskritikovao Miljanu, jer ima s*ks sa Zolom nakon kiretaže.

Njima nije jasno zašto Zoli treba rehabilitacija, kada Miljana treba da se oporavi. Marija je otkrila da Zola nagovara Miljanu da izađu iz rijalitija i uđu u drugi, jer je produkcija navodno izbacila njihove stvari iz rehaba.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Marija, ja moram da ti kažem, ponašanje im je užasno - rekao je Janjuš.

- Ona krvari, ne smeju da imaju odnose, a on kaže "Mi moramo", p*čka ti materina bolesna, sad je nagovara da idu iz rijalitija i da idu u drugi, jer im iznose stvari iz rehabilitacije, a sve su joj omogućili, ne mogu da verujem da je toliko nezahvalna, takva je prema meni, šta sam sve uradila za nju - bila je besna Marija.

- A što ti ne odeš nasamo sa njom da popričaš - pitala je Milica Kemez.

- Ne vredi, on joj za 10 minuta okrene mozak, govedo jedno nezahvalno - rekla je Marija.

Ukoliko bi zaista Miljana i Zola izašli iz rijalitija, postavlja se pitanje, da li će Marija ostati sa Željkom u "Zadruzi".

Kako je sve to izgledalo, pogledajte ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MARIJA DOŽIVELA NERVNI SLOM, MILJANA JE PRVI PUT BRANILA! Kulićeva URLALA na Zolu! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019

Kulićka smatra da Zola okreće Miljanu protiv nje, pa istakla da joj je Zola prkosio kada mu je zabranila da imaju s*ks nakon abortusa. Miljana je zbog svega raskinula sa Zolom, a kasnije su popričali, pa je ona sve vreme plakala.. – Žena je u klimaksu, došla je ovde da zaradi novac. Ako me voliš,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.