PRODUKCIJA ĆE POBESNETI - APEL ZA DISKVALIFIKACIJU: Isplivao klip u kojem zadrugari PRAVE KOBNU GREŠKU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRODUKCIJA ĆE POBESNETI - APEL ZA DISKVALIFIKACIJU: Isplivao klip u kojem zadrugari PRAVE KOBNU GREŠKU?

Zar opet?

Produkcijski tim rijaliti formata "Zadruga" postaje sve suroviji prema učesnicima koji ne poštuju članove produkcije i program u kojem učestvuju, što podržavaju milioni gledalaca koji zameraju zadrugarima da su se previše opustili i da su zaboravili gde se nalaze. Mnogi su iz ovih razloga kažnjeni diskvalifikacijama, među kojima su Marijana Zonjić, koja poriče da je pričala loše o produkciji, a i Lazar Čolić Zola koji nije poštovao program i emisije rijalitija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kojima čak nije ni učestvovao.

Međutim, neki bivši zadrugari smatraju da produkcija nie ispala fer i da u Imaginarijumu nisu svi ravnopravni, a Marijana Zonjić tvrdi da je sama čula klip kako aktuelni zadrugari Bora Santana, Milica Kemez, Tara Simov govore o famoznim narkoticima u rijalitiju, zbog čega je i sama Zonjićeva diskvalifikovana.

- Tara joj je rekla... Kaže nije joj bilo jasno zašto su joj se neke stvari desile! Pričaju o narkoticima u Zadruzi - napisala je Zonjićeva u svojoj objavi.

- Bora joj je rekao da ne priča loše o produkciji - napisala je ona na drugoj objavi.

A zatim se osvrnula na svoju diskvalifikaciju i izjasnila se da misli da produkcija nije ispala fer i da smatra da je Milica Kemez favorit, pa da diskvalifikacija njena neće biti ostvarena, a da samim tim učesnici nisu ravnopravni.

A post shared by Marijana Zonjić (@marijanaa_zonjic) on Feb 3, 2020 at 1:26pm PST

Kao i uvek, sigurno će produkcija rijalitija surovo kazniti ako je stvarno došlo do "pljuvanja produkcije" kako Zonjićeva kaže i oštro demantuje da je ona rekla jednu ružnu reč o članovima produkcije i naglašava da je nepravedno izbačena iz rijalitija, a da je Kemezova napravila kobnu grešku i to uradila.

Sve objave Zonjićeve koje je podelila možete pogledati ispod teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.