PRODAO SAM DUŠU ZA VELIKE PARE! Zvezdan izašao iz Bele kuće, pa razvezao jezik! Priznao da je sve igra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 10:20

"PRODAO SAM DUŠU ZA VELIKE PARE!" Zvezdan izašao iz Bele kuće, pa razvezao jezik! Priznao da je sve igra!

Ako Anđela Đuričić čuje ovo, biće haosa.

Zvezdan Slavnić je popio priličnu količinu alkohola na sinoćnjoj žurci, a onda je počeo da priča na improvizovanom engleskom jeziku, i to reči koje su izazvale dosta pažnje javnosti.

- I sold my soul to the devil, for big money (Prodao sam dušu đavolu za velike pare, prim. aut.) - vikao je Zvezdan dok se šetao po dvorištu.

Fanovi rijalitija su odmah pokrenuli teorije kako je ovo zapravo Zvezdanovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priznanje da je zbog dobrog honorara u Zadruzi spreman na sve, a da li je zaista u pitanju sve bila njegova igra zarad slave i novca, saznaćemo veoma uskoro.

Sporni snimak pogledajte OVDE. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.