PRODAJE KROFNE nakon takmičenja u Zadruzi- Mrzim uobražene sa televizije što ih je sramota da rade normalan posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2023, 19:03

PRODAJE KROFNE nakon takmičenja u "Zadruzi"- Mrzim uobražene sa televizije što ih je sramota da rade normalan posao

Rešio da se opari...

Bivši takmičar "Zadruge", Nenad Lazić oduševio je pratioce na društvenim mrežama kada je pokazao da dodatnu zaradu ostvaruje prodavanjem krofnica na vašaru.

Čuveni Neca je putem Instagrama podelio fotografiju na kojoj se može videti da vredno radi, a potom je imao važnu poruku za neke od svojih kolega:

- Jao, najviše mrzim ove uobražene kada se pojave na televiziji, pa ih je sramota da rade normalan posao. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Evo ja sam rešio da prodajem krofne na vašaru. Samo pošteno. Ključ uspeha je u izdržljivosti i želji za uspehom - napisao je on u opisu fotografije.

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.