PROCURIO TAČAN SPISAK NOVIH UČESNIKA?! Produkcija uvodi NJIH DEVETORO pre Nove godine u Belu kuću

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2020, 18:50

PROCURIO TAČAN SPISAK NOVIH UČESNIKA?! Produkcija uvodi NJIH DEVETORO pre Nove godine u Belu kuću

Sprema se spektakl!

"Zadruga" važi za jedan od najgledanijih rijalitija na našim prostorima. Iako bi mnogi voleli da se nađu u Imaginarijumu, produkcija pažljivo bira koga će uvesti kao učesnika.

Ove godine Veliki šef je napravio pun pogodak i izabrao rijaliti igrače koji svakodnevno prave šou. Međutim, fanovi se neprestano pitaju ko bi još mogao da se nađe na kapiji Bele kuće.

Na jednoj Fejsbuk stranici posvećenoj ovom rijalitiju, jedan od fanova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tvrdi kako zna kojih devet osoba će pre Nove godine ući u "Zadrugu". Pored Nikole Đorđevića, bivšeg dečka pevačice Sanje Vučić, koji je nedavno ekskluzivno za portal Srbija Danas potvrdio svoj ulazak u rijaliti, na spisku su se našli i mnogobrojni bivši zadrugari.

- Do kraja decembra trebalo bi da uđu Nikola Đorđević, Bane Čolak, Zerina, Mensur, Đekson, Krunićka, Zorica Marković, Rade Lazić i možda Stanija - napisao je jedan od fanova.

Ostaje da vidimo da li su ovo samo želje jednog fana ili će se zaista ovi bivši zadrugari ponovo useliti u Belu kuću i napraviti spektakl.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.