PROCURIO EKSPLICITNI VIDEO - RAZVALILI TUŠ KABINU - Maja i Janjuš URLALI za vreme ŽESTOKOG S*KSA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 02:23

PROCURIO EKSPLICITNI VIDEO - RAZVALILI TUŠ KABINU - Maja i Janjuš URLALI za vreme ŽESTOKOG S*KSA

Ne obraćaju pažnju ni na šta više...

Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković nakon tri meseca veze koju su krili, konačno su obelodanili da su bili intimni već pet meseci, te se svakodnevno pominje njihov odnos, kao i Janjuševo ubeđenje da ga niko od porodice ne čeka kod kuće, te i Majina ponuda da Marko živi kod nje.

Međutim, kako u programu oni izgledaju vrlo tužno i ucveljeno, te napominju da su svesni da su dosta ljudi povredili napolju, prvenstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Janjuš svoju ženu Enu i ćerku Krunu, tako i maja, svoga oca, koga pominje stalno, malo je čudno što, čim prestane uživo emisija, oni provode vreme zajedno pa čak imaju sad javno i intimne odnose.

Isplivao je video, Majinog i Janjuševog s*ksa, koji se dogodio sinoć, kada su se zajedno kupali u tuš kabini.

Očigledno je da nisu obraćali pažnju ni na kamere, a ni na bubice, jer su toliko bili glasni, da nikako nisu mogli "sakriti", šta se dešavalo ispod mlaza vode.

A kako je sve izgledalo, pogledajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.