PROCURIO DOKAZ! Najomiljeniji voditelj je običan PREVARANT! Snimanje NAMEŠTENO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURIO DOKAZ! Najomiljeniji voditelj je običan PREVARANT! Snimanje NAMEŠTENO! (VIDEO)

Sve je propalo.

Fanovi popularne emisije "Carpool Karaoke" koju vodi Džejms Korden su ogorčeni na voditelja od kada se pojavio video sa snimanja epizode sa Džastinom Biberom.

Koncept ove emisije podrazumeva da voditelj vozi gosta u autu dok zajedno pevaju i pričaju o raznim temama.

Međutim, jedan fan se našao na trasi kojom se prolazilo i snimio je auto u kojem su se nalazili Džastin i Džejms, a koji je bio na prikolici zakačenoj za kamion te se gledaocima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do sada samo predstavljalo kao da voditelj stvarno upravlja kolima.

Saw James corden and Justin Bieber filming carpool karaoke and this is why I have trust issues — he isn't even driving! pic.twitter.com/bkP9moGJmu

— Zoli (@zolihonig) 23. јануар 2020.

ANI NIKOLIĆ POPUSTILE KOČNICE! Evo kako se ponašala u autu i šta je ZAHTEVALA OD TAKSISTE, klip ostavio sve BEZ REČI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.