PROCURILO - Taki je novi učesnik Zadruge 7? Majin otac se oglasio iz Budve (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 20:19

PROCURILO - Taki je novi učesnik Zadruge 7? Majin otac se oglasio iz Budve (FOTO)

Majin otac objavio ovo na Instagramu.

Radomir Marnković, Taki, poznatiji kao Tadža, poznat je u javnosti jer je njegova ćerka, Maja Marinković već pet godina učesnica rijalitija Zadruga.

Taki se svakodnevno oglašavao dok je njegova ćerka zadavala glavobolje kako njemu tako i produkciji tokom učešća u Beloj kući.

Produkcija je najavila i sedmu sezonu Zadruge, pod nazivom "Zadruga 7 Elita" a već se spekuliše koji će to elitni učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti takmičari nove sezone.

Iako mnogi tvrde da će Miljana Kulić biti učesnica, budući da je uslikana ispred Pinka, pored nje mnogi iščekuju Anu Ćurčić, drugoplasiranu učesnicu šeste sezone, a sada se pojavila objava na društvenoj mreži Instagram, da će možda baš i Majin otac biti novi učesnik Zadruge 7.

Fan grupa ga je označila u objavi, a Taki je objavio t na svom profiu. Da li to znači da je potvrdio ovim svoj ulazak ili samo izrazio želju da bude učesnik, ostaje nam da saznamo.

Bilal Brajlović i Maja Marinković su započeli zajednički život u Sarajevu.

Bilal se oglasio te objavio video iznajmljenog stana u kom trenutno živi sa Majom O ČEMU SMO PISALI OVDE.

- Otkako se završila "Zadruga", nismo se odvojili ni na minut. Mnogo nam je lepo. Sada živimo zajedno, iznajmili smo stan u Sarajevu. Presrećna sam što sam se preselila kod njega. U Beograd jedino dolazim kada imam poslovne obaveze. Sviđa mi se Sarajevo, ljudi su divni. Sve je u najboljem redu. Ne sećam se kad sam bila srećnija.

Brajlović, mimo toga što mu smeta Majina posesivnost, ima samo reči hvale za nju, jer je, kako kaže, ona žena njegovog života:

- Imam ozbiljne namere prema njoj, već nas vidim kao muža i ženu. Mnogo mi je stalo do Maje, jer je divna devojka. Kraj nje sam se smirio, potpuno me je promenila. Ona je sve što sam oduvek želeo. - rekao je Bilal za "Informer".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.