PROCURILO: POSLE ZATVORA ULAZI U ZADRUGU 4?! ONA se OGLASILA i otkrila SVE DETALJE - ŠOOK! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2020, 16:59

PROCURILO: POSLE ZATVORA ULAZI U ZADRUGU 4?! ONA se OGLASILA i otkrila SVE DETALJE - ŠOOK! (FOTO)

Otkrila istinu.

Na društvenim mrežama se spekuliše da Smilja Janković, poznatija kao profesorka Smilja, ulazi u novu sezonu "Zadruge 4". Kako ne bi ostalo samo na spekulacijama mediji su kontaktzirali ovu rijaliti učesnicu.

- Ne znam odakle to? Možda bi neko želeo da ja uđem u "Zadrugu", ali stvarno nisam ni sa kim ni pregovarala niti me je bilo ko zvao niti sam ja nešto zainteresovana za to - rekla je Smilja.

Inače, podsetimo da je Smilja nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << privukla veliku pažnju kada je završila u zatvoru u Požarevcu. Njoj je tada zbog neisplaćene ranije kazne i zbog narušavanja javnog reda, određena zatvorska kazna u trajanju od 50 dana i zbog toga što nije imala novca da plati tu kaznu, ona je završila iza rešetaka. Međutim, jedna prijateljica joj je tada pomogla i uplatila je državi novac koji je Smilja dugovala i ona je ubrzo puštena na slobodu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.