PROCURILO - MOLE OVOG ZADRUGARA DA BUDE DONOR: Anita i Matora odlučile da ON bude otac deteta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 22:59

PROCURILO - MOLE OVOG ZADRUGARA DA BUDE DONOR: "Anita i Matora odlučile da ON bude otac deteta!"

Isplivali šok detalji!

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Tomić, devojački Stanojlović, koje su se nedavno venčale u Crnoj Gori, u kojoj je sklapanje gej-braka zakonom regulisano, žele što pre da postanu i roditelji, pa su došle na ideju kako da ubrzaju proces.

Kako saznaje domaći portal od izvora bliskog novopečenom bračnom paru, njih dve hoće da Filip Car bude otac njihovog deteta i već danima pokušavaju da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubede da pristane da im bude donator sperme.

Međutim, njegova verenica Aleksandra Nikolić je pobesnela kad je čula za tu kombinaciju jer on već mesecima radi na prinovi s njom.

- Anita i Matora su nakon venčanja povele ozbiljan razgovor o donatoru sperme. Obe su se složile oko toga da otac deteta bude neko koga znaju, a ne da idu u banku sperme i podležu iscrpljujućim i dugotrajnim procedurama, pa su suzile izbor na muškarce iz "Zadruge", s kojima su provele 10 meseci - otkriva dobro upućeni izvor blizak bivšim zadrugarkama i nastavlja:

- Anitin prvi izbor je bio Marko Marković ne bi li im dete bilo lepo kao on. Međutim, Matora se pobunila! Njoj je bitnije da bude šmeker i alfa mužjak poput Filipa Cara, a kako je red na nju da nosi bebu, njen izbor je i presudio. Pošto se Anita već porađala i ima vanbračnog sina, prepustila je sada da se u njihovom braku i Jovana ostvari kao majka - rekao je izvor, pa nastavio:

- Čim su se dogovorile, počele su da ubeđuju Cara da im izađe u susret, a on, kakav je lud, bio je u fazonu da je to kul dok Aleks nije odlepila jer oni već rade na svojoj bebi. Ne želi da u isto vreme i ona i Matora budu trudne s istim čovekom, pa ga je ucenila da, ukoliko joj uradi tako nešto, zauvek zaboravi na nju - tvrdi izvor.

Posle svih prevara i ostalih budalaština preko kojih je Nikolićeva do sada prelazila Caru, kako dalje priča izvor, nije mogla ni da sanja da vezu može da im uzdrma Matora i njene fiks ideje.

- Jovane se Filipu uvek divila, a i smatra da je on dovoljno lud da pristane na tako nešto. Već ga je pitala nekoliko puta, onako izokola, kroz šalu. Poslednji put kada su se čuli Car se smejao i u šali je pričao da, ako se oni ukrste, beba će biti probisvet sto posto. Svi su se smejali na ovu pomisao, čak i Anita i njena mama - zaključuje izvor blizak bračnom paru Tomić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.