PROCURILO IZ PORODIČNOG DOMA! Živojinović otkrio OVO o bebi! Nespavanje, NERVIRANJE! Prija ni ne sluti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 21:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILO IZ PORODIČNOG DOMA! Živojinović otkrio OVO o bebi! Nespavanje, NERVIRANJE! Prija ni ne sluti!

Rešio da ispriča.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović po prvi put postali su roditelji 6. marta. Nasledniku dali su ime Aleksandar, a kako ističe Filipov brat Stefan Živojinović, beba je veoma mirna te sa njim nemaju nikakvih problema. Kako je rekao, kad god im je bio u poseti mali Aleksandar je spavao, te zbog toga pevač tvrdi da sve ide finim tokom.

- Raste iz dana u dan. Uživaju Filip i Aleksandra u ulozi oca i majke. Ja kad god mogu - odem da ih posetim. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stvarno, neka nova ljubav i nova energija koja je ušla u našu porodicu - ispričao je on, pa otkrio na koga mali Aleksandar liči:

- Bilo je teško u početku prepoznati, to je normalno, ali ima malo oblik očiju na tatu Filipa!

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on Apr 7, 2019 at 9:06am PDT

- Nisam neku promenu primetio, možda jesu, možda nisu. Mislim da svi roditelji tek posle određenog vremena osete ulogu oca i majke. Sad je previše rano. Sad je odgovornost, nespavanje i nerviranje - istakao je kroz osmeh pevač.

- Ja kad god sam bio spavao je. Izgleda da je veoma miran, što je super - zaključuje Živojinović.

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Mar 6, 2019 at 11:30am PST

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.