PROCURILO - Evo šta se zapravo dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori, detalj sa terase otkriva sve?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 16:10

PROCURILO - Evo šta se zapravo dešava sa kućom Anđele Đuričić u Crnoj Gori, detalj sa terase otkriva sve?!

Isplivalo u javnost!

Malo nakon što je Anđela Đuričić ušla u vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je sa njom prevario dugogodišnju partnerku Anu Ćurčić, u javnosti se pojavila vest da Anđelini roditelji prodaju kuću u Herceg Novom, u Đenovićima.

Navodilo se kako je razlog to što ih je ćerka osramotila, ali, kako su domaći mediji uspeli da saznaju od meštana, to verovatno i nema veze sa tim.

Nekoliko meštana je za domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medije reklo da Đuričići imaju druge planove, te da prodaja kuće nema veze sa onim što je Anđela uradila.

- Oni su to izdavali, a koliko znam izdaju i dalje. Da, i dalje je kuća na prodaju, ali mislim da to nema veze sa Anđelom, u smislu da porodica, kao, "beži od sramote". Ne. Mislim da oni imaju druge planove - ističe izvor.

Da se kuća i dalje prodaje potvrđuje natpis koji je okačen preko terase, a na kojem piše da je na prodaju, a naveden je i kontakt telefon za informacije, a navodno, Đuričići vilu prodaju za 390.000 evra.

Podsetimo, Anđela uskoro odlazi u Crnu Goru, ali ovaj put na 6 dana, pošto se prethodni put zadržala manje od 24 časa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.