PROCURILO - Evo da li su policiji stizale prijave za nasilje na račun Zvezdana Slavnića od strane Ane  Ćurčić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2023, 22:23

PROCURILO - Evo da li su policiji stizale prijave za nasilje na račun Zvezdana Slavnića od strane Ane Ćurčić!

Istina ugledala svetlost dana!

Rijaliti učesnica Ana Ćurčić otkrila je u "Zadruzi" detalje jezivog psihofizičkog nasilja kroz koje je prošla sa svojim bivšim nevenčanim suprugom, Zvezdanom Slavnićem, a njena ispovest je potresla region.

Ana je tom prilikom iznela brojne optužbe na račun Slavnića, a između ostalog je pričala i da ju je vezivao za radijator i tukao.

Tragom ovih informacija, domaći portal je kontaktirao MUP koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrio da im prijave na račun Zvezdana Slavnića, dok je živeo sa Anom u stanu na Novom Beogradu, nisu stizale.

Zvezdan Slavnić je Anu Ćurčić prevario u rijalitiju sa Anđelom Đuričić, a nakon što je Ana ušla u isti i iznela brojne optužbe na račun svog bivšeg partnera, Slavnić je u više navrata nasrtao na Anu, omalovažavao je, vređao, gađao i iznosio brojne optužbe i na njen račun, a to je da je Ćurčićeva varala svog bivšeg supruga upravo sa Zvezdanom.

Podsetimo, Anđela Đuričić diskvalifikovana je iz "Zadruge" nakon što je fizički nasrnula na Maju Marinković, a njoj se pridružio i Zvezdan Slavnić. Oni su nakon rijalitija otišli kod njegovog oca, Moke Slavnića, koji ih je primio u svoj stan dok se situacija ne smiri.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.